martes, 13 de noviembre de 2012

VUITENA SETMANA (12 i 14 de Novembre)

A vegades a l'hora de començar a escriure es setmanari no recordo bé de quins dies he de parlar, així que he decidit que per evitar-me "lios", a partir d'ara posaré sa data dels dies dels que estic parlant.

Realment aquesta setmana ha estat molt fàcil de passar senzillament perquè no he anat a classe.

Dilluns vaig quedar a casa amb na Gemma, sa meva filla segona , que va tenir un accident amb es vidre d'una porta i es va fer molt de mal en el braç. Per sort no ha estat res tenint en compte el gran desastres que s'hauria pogut fer, però així i tot, vaig decidir quedar a casa amb ella ja que abans de tot som mare.
Na Eri me va passar els apunts que són la continuació del tema 4, els quals me llegiré tranquil.lament el cap de setmana. A més hem de fer una feineta amb la que hem d'analitzar una activitat que hem d'escollir d'entre un munt que ens ofereix na Nuri al Symbaloo. Per fer-ho ens ha donat una pauta d'anàlisi, així que sembla que no serà massa complicada. El que no sé és si l'hem de penjar al blog, suposo que si, però ho hauré de confirmar.

Pel que fa al dimecres, hi ha convocada una vaga general i per tant, no farem classe.
Així i tot, hem quedat amb na Eri i n'Ana que haurem de quedar algun dia d'aquesta setmana i començar a treballar en el projecte de les lletres, ja que hi ha molta feina per fer i el temps s'ens tirarà a sobre.
A totes ens agradaria arribar a les vacances de nadal amb la majoria de treballs fets i així tindrem les vacances per estudiar.
Ara veurem si enguany ho aconseguim....

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...