viernes, 30 de noviembre de 2012

Setmana del 26 al 29 de Novembre

Aquesta setmana ha estat molt fàcil de passar; entre altres coses perquè dilluns va ser festiu a la universitat (Sant Ramon LLull) i lògicament no varem tenir classe.

El dimecres continuarem amb els power points den Caillou per tal d'anar practicant i descobrint totes ses possibilitats que aquest programa ens ofereix.
Sa veritat és que tot i ser el programa de l'ordinador que  més utilitzo i que per tant, més coneg, hi ha algunes aplicacions que me resulten noves i me perd. Per sort, amb na Nuri hem quedat que per ses que anem més perdudes ens dedicarà una hora que trobarà no sé per on, jejejeje, i ens ajudarà en el tema que més reforç necessitem.

Per altra banda, hem començat a treballar amb el projecte de grup. Sa veritat és que me preocupa un poquet el tema perquè veig que ens suposarà molta feina i el temps passa molt ràpid i no sé si haurem de fer moltes corregudes. A més, tenim que per ses vacances de Nadal, a jo m'aniria molt bé no quedar amb elles per poder acabar els treballs individuals, de fet, no fiï quedar per poder dedicar-me en exclussiva a fer treballs individuals. Açò significa que per anar bé, hauriem de tenir els treballs en grup bastant avançats per tal que quan tornem de vacances només sigui acabar d'arrodonir els treballs i poder dedicar-nos a estudiar pels exàmens de Febrer.
Ja veurem que passa. Si voleu veure més informació sobre com marxa el projecte en grup, al blog de TIC'S trobareu tota la informació en el diari de grup.
Fins la propera setmana

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...