jueves, 4 de octubre de 2012

Segona setmana

Aquesta setmana va començar amb un dilluns ben carregat de teoria. Durant la classe na Nuria ens va passar un video que he penjat a aquest blog, on un senyor gran ens parla de tots els avenços tecnològics dels que ell ha estat testimoni.
Tres aspectes me criden l'atenció d'aquest video:
El primer és que me sorpren la capacitat d'adaptació als canvis que ha tingut aquesta persona.
El segon és que ha canviat moltíssim el tema de la gestió del temps; ja que actualment esteim acostumats a la immediatesa de les coses, i abans la gent estava acostumada a esperar. Ara la paraula espera ens resulta incòmode i insufrible.
La tercera ve com a conseqüència de la segona, i és tot el que es refereix al ritme accelarat de la vida que portem, i que en part ve provocat per aquests adelants tecnològics. La "fast live" porta intrínseca un estil de vida ràpid i consumista que és perjudicial per la salut i posa en perill aspectes tant naturals i valuosos com conversar tranquil.lament al voltant d'una taula.

Pel que fa al dimecres, en el taller hem intentat aprendre a retocar imatges; i dic intentat perquè personalment he passat molta pena i a la fi no he pogut deixar la meva foto retocada. Na Nuria ens ha dit que podrem continuar durant la propera sessió, el problema és que no he pogut deixar la primera foto retocada i no m'agrada la idea de començar el segon taller amb una activitat de retràs.
A veure si aquest cap de setmana me puc baixar el programa que es diu GIMP, i al manco intent fer alguna cosa. Ja ho contaré.
Finalment, ens ha donat una feina setmanal que és fer la lectura d'un article escrit per Manuel Area. La veritat és que és un poc espès, però m'està resultant bastant interessant. Quan el tengui acabat l'he de penjar al blog. Avam si entre avui i demà ho penjo.
Fins la setmana que ve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...