viernes, 25 de enero de 2013

Darrera setmana de classe

Aquesta setmana ha anat de presentacions, de nirvis, d'acomiadaments, de decissions que encara no he pres..... Com véis he tingut una setmana molt intensa, i açò que només tenc dos dies de classe!!
Començarem dilluns exposant es treball a ses companyes. Estavem molt nevioses, però a la vegada teniem la tranquilitat que haviem provat el joc amb en Frances, i ja sabiem on ens haviem equivocat i fins i tot, millorat algunes coses.
La presentació va anar molt bé i en general els ha agradat el material. Totes ses locucions s'han sentit bé i crec que no s'ha fet molt pesat.
Personalment aquest treball m'ha aportat molt, entre altres coses, el coneixament de ses moltes possibilitats que ens ofereix el power point. Crec que quan estigui un poc "desembafada" provaré de crear una aplicació jo mateixa per veure que tal se me dóna.
Ha estat un treball llarg però no tant com jo m'havia imaginat en un principi. Hem quedat molts de dies i hi hem dedicat moltes hores, però el resultat ens ha agradat molt i ens hem sentit molt orgulloses del resultat que ens ha quedat.
Pel que fa al treball en euqip, ha estat genial. Ara ja ens coneixem molt i fa molt bon fer feina. A na Maia, sa veritat és que s'ha integrat molt bé, i és una amor d'al.lota; molt feinanta i creativa. Ha estat una meravella fer aquest treball i estic molt contenta de la meva aportació individual. He fet feina, he estat molt atenta per aprendre tot el que no sabia, i he intentat aportar tot el que tenc de bò al grup. El resultat crec que s'ha vist perquè la gent ha pogut veure un equip cohesionat i ben avingut que és molt important.
Pel que fa al dimecres van presentar el darrer grup (n'Àngels, n'isma, na Cristina i na Maria Janer). Ha estat una presentació molt divertida i amb una proposat també molt interessant sobre com treballar els valors dins l'aula.
Ah! abans d'açò ens hem fet ses fotos de s'orla i hem estat ben esgavellades, per la qual cosa ens ha cotat un poquet centrar-nos en la presentació. Sort que ells ho han fet molt entretingut i no ens hem descentrat per res!
Enhorabona a tothom per la feina feta i fins una altra!!!
Núria, ha estat un plaer tornar a coincidir amb tu!No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...