jueves, 10 de enero de 2013

7 i 9 de Gener

El primer dia després de vacances sempre sol ser com deim per aquí "rostit", però per sort na Nuri ho te en compte i ens ha deixat que anéssim fent treball de grup. Hem de tenir en compte que el dilluns només tenim una hora de classe i passa molt ràpid. Noltros ens hem posat a resoldre els dubtes que teniem cada una amb la seva activitat i anavem fent. Na Nuri ha anat passant pels grups i cada una li hem comentat com ho tenim i si hem tingrut algún problema.
El dimecres hem fet taller de vídeo. A jo me fèia molta il.lusió perquè mai havia muntat cap vídeo i és un recurs que penso que com a mestres sobretot , ens ajudarà molt a l'hora, per exemple d'entregar fotos i de presentar algunes activitats que haguem fet a classe o fins i tot per fer una presentació en una reunió de principi o final de curs.
Hem fet servir el mociemaker, que és un programa del que he sentit a parlar molt però que mai he emprat. Vaig fer un petit muntatge amb el material que ens va donar na Nuri i ha anat bé. Ara només hi falta tenir més temps i poder seurer-me amb calma a triar fotos i posar-me a muntar un vídeo xulo.  De moment vos deixo el que vaig fer ahir al taller d'imatge i so.
El bò, ja el faré per l'estiu!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...