miércoles, 16 de enero de 2013

14 i 16 de Gener

Aquesta setmana ha estat molt bona de passar.
Dilluns hi havia tutoria i noltros varem aprofitar per quedar i treballar el projecte de Tics. Sa veritat és que esteim fent molta feina, però també veiem que els resultats ens agraden i per sort, això ens motiva a seguir, que és el que ha de ser. En aquest treball he gravat tot es conte com a narradora i també he fet els diàlegs de la bruixa, lo qual me fa molta gràcia i hem rigut molt gravant, i del personatge den Bernat que te una veu gangosa molt particular i també ens ha fet passar molt bones estones.
Aquesta setmana hem de deixar el projecte enllestit perquè dilluns que ve l'hem de presentar. Per tant tenc tota la setmana ocupada per acabar el projecte de tics i poder centrar-me en altres treballs que tenc a mitges.
El dimecres han presentat dos grups el de na Mercè, na Montse, na Maria i na Carol; i el de na Pilar, n'Ester, i na Francina.
Sa veritat és que després hem fet una avaluació entre tota la classe per tal de veure quines coses ens han agradat més i quines es poden millorar. es tractava de fer una avaluació formativa perquè els que encara no hem exposat tenim temps de rectificar algunes coses que hem vist malament en les altres.
A jo els dos treballs m'han agradat molt. Són ben diferents i creatius. El de na Montse i companyía està destinat a infants de tres anys i va de fruites i verdures. El de na Pilar i altres, va de superar la por a la fosca amb l'ajut del joc.
Evidentment tot és millorable i tot es pot canviar, però hem de valorar la feina feta i la bellesa i creativitat d'ambdos projectes. Al final, com millor es veurà si el projecte funciona o no és quan tinguem l'oportunitat de portar-ho a la pràctica amb els infants de les edats  a qui va destinat.
Bona feina al.lotes!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...